Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-28@17:37:22 GMT

مسیر امن همراه کارت بانک آینده مشخص شد

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۵۳۳۳۷

مسیر امن همراه کارت بانک آینده مشخص شد

همراه کارت بانک آینده مرجع کامل خدمات پرداختی، مالی و بانکی و ارائه‌کننده بهینه ابزارهای حوزه پرداخت در کشور است.

به گزارش ایران اکونومیست-این سامانه، ارائه‌کننده انواع خدمت مبتنی بر تلفن همراه، با تجمیع سرویس‌های مختلف در گروه‌های متنوع، تمامی آن‌چه شما نیاز دارید را در بستر یک اپلیکیشن کاربردی ارائه کرده است تا به پشتوانه رضایت گسترده مخاطبان این سامانه، قابلیت‌ها و ویژگی‌های جدید، به‌روز و برتر را به‌طور مستمر در دسترس کاربران خود قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همراه‌کارت با هدف ایجاد تجربه کاربری، متمایز و کاربردی برای انجام فعالیت‌ها و پرداخت‌های بانکی در دسترس همه ایرانیان است و تنها با در دسترس داشتن رمز دوم کارت بانکی خود می‌توانید فعالیت‌های مالی را بدون نیاز به مراجعه به بانک از طریق همراه کارت و با استفاده از تمامی کارت‌های عضو شبکه شتاب، انجام دهید.
همراه‌کارت، به‌شکلی متمایز توأم با امنیت بالا، پرداختی دل‌چسب را به‌ارمغان آورده است و با گستره‌ای از خدمات هر لحظه و هر جا، با فن‌‌آوری روز همراه شماست و یکی از بهترین و کاربردی‌ترین ابزارهای بانکی محسوب می‌شود به‌گونه‌ای که یکی از آن اپلیکیشن‌های ضروری است که حتماً باید بر روی گوشی‌ تلفن همراه خود نصب داشته باشید.
انتقال وجه کارت به‌کارت، استعلام و دریافت موجودی، استعلام و پرداخت قبض، خرید شارژ و بسته اینترنت، تعامل مالی با مخاطبان ذخیره شده در گوشی همراه خود، پرداخت خیریه، پرداخت سریع قبوض با کیف پول، نمایش مبلغ تراکنش به تومان، اشتراک‌گذاری رسید مناسبتی، تشخیص و جای‌گذاری خودکار رمز پویا، کارت به‌کارت از مبداء ۳۲ بانک و مؤسسه اعتباری و سایر خدمات قابل ارائه، از جمله مزایا و ویژگی‌های این سامانه کاربردی است که بدون خلل و در سریع‌ترین زمان ممکن فعالیت‌های مالی شما را به راحتی میسر می‌سازد و به‌عنوان دست‌یار بانکی شما به‌سادگی تجربه متفاوتی را برای شما رقم می‌زند.
با همراه کارت، ضمن دسترسی به خدمات کارتی از مبداء ۳۲ بانک کشور، شما به گستره‌ای از سبد خدمات مختلف مالی به‌روز دسترسی دارید تا نیازی به مراجعه حضوری به شعب بانک خود نداشته باشید.
برای دریافت همراه کارت و اطلاعات بیش‌تر به سایت بانک ba24.ir مراجعه نمایید.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: همراه کارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۳۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درباره کلاهبرداری به روش اسکیمر چه می‌دانید؟

امروزه با شکل دیگری از جرائم روبرو هستیم که با استفاده از اینترنت و تکنولوژی به وقوع می‌پیوندد. یکی از جرایمی که امروزه بسیار شایع شده و افراد زیادی سرمایه خود را بر اثر آن از دست داده‌اند، جرم کلاهبرداری با دستگاه اسکیمر می‌باشد. در کلاهبرداری به این روش، سارقان حرفه‌ای یک بخش جدیدی را به عابربانک یا دستگاه کارت‌خوان خود متصل می کنند و از همین طریق اقدام به کپی‌برداری از اطلاعات کارت بانکی کرده و با تخلیه اطلاعات حساب افراد، سرقت‌های میلیونی انجام می‌دهند.

به زبان ساده‌تر باید بگویم که اسکیمینگ یعنی کپی‌برداری غیرقانونی از اطلاعات کارت بانکی فرد بر روی یک کارت بانکی دیگر که از این طریق، این مجرمان خطرناک می‌توانند حساب بانکی فرد را در زمان کوتاهی خالی کنند. در حال حاضر اکثر مردم با استفاده از کارت‌های عابربانک خود اقدام به خرید از فروشگاه‌ها، کارت به کارت و... می‌کنند، افزایش این کارها در فضای حقیقی و مجازی باعث شده تا عده‌ای از افراد سودجو با ابداع روش‌های جدیدی مثل اسکیمر و فیشینگ دست به کلاهبرداری‌های میلیونی و غیرقابل جبران بزنند.

روش سارقان در کلاهبرداری به روش اسکیمر

معمولا در اسکیمر سارقان دو روش را جهت دست‌یابی به اطلاعات کارت‌های بانکی شما استفاده می‌کنند، در روش اول این سارقان حرفه‌ای دوربینی را در کنار جایی که شما کارت خود را وارد دستگاه می‌کنید، قرار می‌دهند تا از این طریق رمز کارت شما را بدست بیاورند و در روش دوم سارقان بر روی کیبورد اصلی عابربانک‌ها، یک کیبورد دیگر نصب می کنند که این کیبورد جعلی عین کیبورد اصلی می‌باشد، به‌طوری که این کیبورد جعلی وظیفه دارد تمامی اطلاعاتی که شما وارد می‌کنید را ذخیره کند و از این طریق مجرمان حساب بانکی شما را خالی می‌کنند. اسکیمر و فیشینگ یک تهدید بسیار خطرناک و جدی برای بانک‌ها و مردم در جامعه امروزی می‌باشد؛ چرا که امروزه کاربران فضای مجازی افزایش زیادی پیدا کرده است.

قانون چه مجازاتی برای این جرم در نظر گرفته است؟

مطابق با قانون این دست از کلاهبرداری‌ها و سرقت‌های اینترنتی جرم بوده و مجازات سنگینی هم دارد، چنان که قانونگذار ما این دست از جرائم را در قانون جرائم رایانه‌ای مصوب سال ۱۳۸۸ پیش‌بینی کرده است و در ماده ۱ این قانون به صراحت بیان شده است: هرکس به طور غیرمجاز به داده ‌ها یا سیستم‌های رایانه‌‎ای یا مخابراتی که به وسیله تدابیر امنیتی حفاظت شده است دسترسی یابد، به حبس از ۹۱ روز تا ۱ سال یا جزای نقدی از پنج تا بیست میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

قانونگذار ما در خصوص سرقت‌های اینترنتی هم به این سارقان حرفه‌ای مطابق با ماده ۱۲ قانون جرائم رایانه ای می‌گوید: هرکس به طور غیرمجاز داده‌ای متعلق به دیگری را برباید، چنانچه عین داده‌ها در اختیار صاحب آن باشد، به جزای نقدی از یک تا بیست میلیون ریال و در غیر این صورت به حبس از ۹۱ روز تا ۱ سال یا جزای نقدی از پنج تا بیست میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

فائزه مجردیان-خبرنگار تحریریه جوان قدس

دیگر خبرها

  • مسدود شدن مسیر‌های انحراف در تسهیلات تولید با برات الکترونیکی
  • ریزش شدید دلار در راه است | پیش‌بینی تکنیکالیست‌ها از قیمت دلار در روزهای آینده
  • سقف تراکنش‌ خرید از کارت‌های بانکی افزایش یافت
  • برات الکترونیکی رونمایی شد | جزئیات و اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • استفاده از ابزار‌های نوین در کنترل نظام بانکی کشور
  • درباره کلاهبرداری به روش اسکیمر چه می‌دانید؟
  • سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی
  • جزئیات دانلود و بارگذاری فیش حقوقی بازنشستگان
  • قاسمپور: با این واگذاری فصل آینده قرارداد بازیکنان ۴۰-۵۰ میلیارد است/مگر فولاد خوزستان کم هزینه کرده که اینجای جدول است؟